PADELBAT2018-12-27T18:18:55+00:00

ROYAL PADEL

Siden 1991 har Royal Padel Sportssystem produceret og markedsført varemærket Royal Padel og specialiseret sig i fremstillingen af padelbat.

Royal Padel har bl.a. udviklet et stødabsorberingssystem, der reducerer vibrationerne i armen, når bolden rammer battet. Med dette system nedsættes risikoen for skader, slitage og træthed markant.

Royal Padel tilbyder en række forskellige batmodeller, der gør det muligt at finde det bat, der passer allerbedst til dine spilleegenskaber.

Se mere på www.royalpadel.com

BLACK CROWN

Vores samarbejdspartner Black Crown er en padelproducent, hvor passionen for spillet afspejler sig i alt, hvad de foretager sig. Det er en yngre, spansk familieejet virksomhed, etableret i Barcelona i 2010.

Black Crown udvikler løbende deres padelbat og har bl.a. gennemført flere testforløb med AVAIR-teknologiens absorptionssystem ved at montere det i håndtaget på visse af deres modeller. Det absorberer den vibration, der generes ved hvert slag og nedsætter risikoen for skader og træthed i spillerens arm.

Black Crown tilbyder en stribe af batmodeller, der gør det muligt at finde det bat, der bedst komplimenterer dine spilleegenskaber.

Se mere på www.blackcrown.es

3 grundlæggende former på padelbat

Cirkelformet
Det cirkelformede bat er det oplagte valg til begyndere og motionister. Bat med rund form har ofte balancen i midten af battet eller tættere på grebet. The sweet spot er ganske stort og ligger i midten af battet. Du får mere kontrol med denne type bat og lidt mindre fart – denne model er klart at foretrække, hvis du er begynder eller motionist.

Dråbeformet
Det dråbeformede bat er udviklet til motionister, let øvede og øvede spillere. The sweet spot findes lidt højere oppe på battet. Egenskaberne er en blanding af cirkelformet og diamantformet.

Diamantformet
Det diamantformede bat egner sig bedst til øvede spillere, som typisk har et højere balancepunkt. The sweet spot er mindre og ligger højere oppe, hvilket giver mere fart, men også mindre kontrol, hvorfor diamantformede bat er udviklet til øvede spillere.

Junior
Vi tilbyder også et juniorbat, som er både mindre og lettere og derfor anbefales til børn. Battet fås i to størrelser. Et i en størrelse, der anbefales til børn i alderen 3-7 år, og et i en størrelse, der anbefales til børn i alderen 8-12 år – alt afhængig af, hvornår de kan håndtere bat i voksenstørrelse.